Головна » 2017 » Лютий » 10
Переглядів: 189 | Додав: vishnevetskiy1967 | Дата: 10.02.2017 | Коментарі (0)

Пам’ятка

Профілактика гострих кишкових інфекцій

З метою профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь  необхідно:

• НЕ вживати продуктів і напоїв при найменшій підозрі щодо їх недоброякісності та з простроченими термінами споживання. Зберігати продукти харчування тільки у спосіб зазначений на упаковці та у встановлений термін.

• НЕ купувати продукти харчування на стихійних ринках або з рук у приватних осіб.

• Купуючи будь-які харчові продукти у торговельній мережі споживач має право вимагати у продавця документи, що підтверджують якість та безпеку продукції.

• Харчові продукти в організовані дитячі колективи повинні надходити з документами, що підтверджують якість та безпеку продукції;

• НЕ вживати незнайомі гриби, ягоди, трави та інші рослини.

• При харчуванні у непристосованих умовах (ліс, пляж тощо) ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: vishnevetskiy1967 | Дата: 10.02.2017 | Коментарі (0)